Autisme Werkt

Over mij Spoor 2-traject Advies Contact

Advies

Hoe autismevriendelijk is uw organisatie? Wilt u een te hoog ziekteverzuim voorkomen? Samen brengen we in beeld welke vragen er vanuit uw organisatie zijn. Op basis daarvan krijgt u een op maat gemaakt voorstel dat kan bestaan uit één of meerdere onderdelen:

Advies: Samen maken we een scan van de werkplek, de werkzaamheden en de communicatiestructuur. Zo krijgen we inzicht in wat al goed loopt en waar mogelijkheden liggen ter verbetering. We maken een plan hoe deze voorstellen voor verbetering geïmplementeerd kunnen worden in uw organisatie.

    Training

  • Training voor de medewerker met autisme: “Hoe plan ik mijn werkzaamheden?”, “Hoe communiceer ik met mijn collega’s? “. Door middel van training kunnen deze competenties vergroot worden waardoor processen beter verlopen.
  • Training voor collega’s: mensen met autisme kunnen veel baat hebben bij een collega die begrijpt wat nodig is. Door uitleg te geven over autisme, advies te geven met betrekking tot communicatie en gebruik te maken van de juiste tools kunnen collega’s efficiënter ondersteunen.

Coaching: Soms is langdurige ondersteuning nodig bij een leerproces. Door te werken aan concrete en haalbare doelen, kan een medewerker met autisme competenter worden in zijn werk.